Què pot fer Gutenberg pel teu projecte web?

SEOday Girona 2019
SEOday Girona 2019 (Catosfera)
2 octubre 2019
Show all
Què pot fer Gutenberg pel teu projecte web?

Què pot fer Gutenberg pel teu projecte web?

 

El nou editor de blocs de WordPress, o també conegut com Gutenberg, ha portat un canvi a tots els nivells amb la creació de continguts amb WordPress. És tal que apendre el seu funcionament pot ser una mica complicat al principi però el seu potencial és infinit.

En aquesta xerrada veurem com Gutenberg ens pot ajudar al nostre projecte online, descobrint trucs i eines extres fent que es converteixi en una eina indispensable. També veurem diversos exemples pràctics de creació de contingut per veure que pot ser una eina molt útil en el nostre dia a dia.

Finalment, la xerrada tindrá una part tècnica on veurem com crear de manera fàcil els nostres propis blocs de Gutenberg amb poca programació.

El nivell de la xerrada és inicial.

Després, si us animeu (que segur que sí!) anirem a fer un entrepà a Barraques i gaudir de les Fires de Girona!

Bio
En Joan Artés és expert en WordPress amb més de 8 anys d’experiencia com a desenvolupador. Actualment treballa a Eurofirms com a Frontend Developer. Ha estat organitzador de Meetups a la comunitat de WordPress a Barcelona i també co-organitzador de les WordCamps Barcelona 2015, 2016 i 2018. Actuament és part del equip de Comunitat Global de WordPress on ajuda a altres WordCamps del mon com a mentor.

Gràcies al CoEspai i a l’associació Digitals Girona que són els nostres col·laboradors i ens donen sempre el màxim suport en l’organització de les Girona WordPress Meetups 🙂

Xevi Sañé
Xevi Sañé
Consultor SEO a DobleSEO S.L.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.