Posposat! – Workshop: Traduïm PHP the right way al català.

Betabeers amb Artic Studio i Benegre.cat
11 maig 2017
Betabeers sobre Ciberseguretat a SWHosting
11 juny 2017
Show all

Workshop posposat per problemes tècnics

Dia: divendres 9 de Juny
Hora: 18h a 21h (+ sopar optatiu)
Lloc: Etecam (Carrer Sant Antoni, 1, 1ª Planta Factoria Cultural Coma Cros)

Us convidem a partipar al workshop que organitzem amb la col·laboració de l’Àlex Corretgé. En aquest workshop traduirem el projecte PHP the Right Way al català, utilitzant la plataforma Github.com per tal de gestionar les aportacions de tots els col·laboradors.

El projecte PHP the Right Way és una web on és recull informació actualitzada sobre les bones pràctiques en el desenvolupament d’aplicacions PHP creat per Josh Lokhart. És un projecte en manteniment continuu per part de la comunitat, i un bon punt de partida per aprendre a desenvolupar aplicacions amb PHP o per millorar el coneixement sobre el llenguatge.

Àlex Corretger des del grup PHPCat va iniciar el projecte de traduir al Català PHP the Right Way l’any 2015, per fer els continguts més accessibles a nous programadors.

“Es tracta de traduir la plana PHP the right way per tal de facilitar l’entrada de noves persones al món de la programació en PHP. És un document molt interessant, també d’utilitat per a veterans, tot i que per aquest perfil, la barrera lingüística, almenys a nivell de lectura, no és cap impediment i no és tant útil l’esforç.”

En aquest workshop hi haurà tres parts:

  1. En la primera és farà una breu introducció al projecte. S’explicarà com funciona el Git i el Github per tal de poder col·laborar en el projecte.
  2. En la segona cadascú escollirà quin contingut vol traduïr.
  3. Un cop aclarits els conceptes bàsics és començarà amb el procés de traducció en si mateix. Aquest punt també servirà per fer una tertúlia sobre bones pràctiques en la programació PHP.

Serà una gran oportunitat per aprendre a utilitzar el Git i el Github.com per col·laborar en projectes amb més d’un membre.  I mentres anem traduint ens posarem al dia de quines són les bones pràctiques vigents en el desenvolupament d’aplicacions PHP.

Un cop acabat el workshop els que vulguin anirem a sopar a Can Ricard (per confirmar) per acabar la tertúlia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada