Wikiloc protagonitza el primer Betabeers Girona del 2017

Betabeers amb Wikiloc – Experiències outdoor autèntiques
20 enero 2017
Betabeers Girona amb Nació Digital
13 febrero 2017
Show all
  • La plataforma Wikiloc, creada a Girona, compta avui amb 2.389.364 usuaris que comparteixen 5.509.700 rutes d’arreu del món.
  • Digitals Girona, organitzador de la trobada, ha anunciat que la pròxima ponència serà amb Miquel Serrabassa de NacióDigital al coworking

L’associació Digitals Girona, creada i enfocada als professionals tecnològics de la província de Girona, ha celebrat la seva primera ponència de 2017 anomenada “Wikiloc: experiències outdoor autèntiques”, feta per Ivan Bianchi, enginyer de Wikiloc, una comunitat d’usuaris que comparteixen rutes i punts d’interès GPS, creada a les comarques de Girona.

Celebrada a l’espai de coworking CoEspai de Girona, Bianchi ha explicat quins són els reptes empresarials i tècnics en què es troben durant el dia a dia de Wikiloc. Més de 20 professionals del món tecnològic, comunicació i màrqueting han assistit a la primera trobada. Wikiloc és una plataforma amb més de 10 anys d’història per descobrir i compartir rutes a l’aire lliure a peu, en BTT i de moltes més activitats, liderada pel CEO Jordi Ramot. Actualment, la plataforma compta amb 2.389.364 usuaris que comparteixen 5.509.700 rutes d’arreu del món.

La comunitat de desenvolupadors que organitzen trobades, anomenada Betabeers, té l’objectiu de compartir coneixements sobre tecnologia i StartUps. Aquest Betabeers és el novè que se celebra a la ciutat de Girona i que organitza l’associació Digitals Girona. El pròxim tindrà lloc el dijous 23 de febrer amb Miquel Serrabasa, de NacióDigital, al mateix CoEspai.

La cervesa va ser gentilesa de Popaire i Vins Vidart

Cerveses Popaire son una empresa que va néixer de l’afició a fer cervesa a casa. Es dediquen a elaborar cervesa artesana de qualitat, sense filtrar ni pasteuritzar, sense additius ni productes químics, amb aigua de mar com a factor distintiu. Fan diferents tipus de cervesa, anuals i de temporada, pensades per a cada moment i per a cada paladar. El seu obrador es troba al centre de Blanes i les portes estan sempre obertes a tothom.

 

 

Xevi Sañé
Xevi Sañé
Consultor SEO a DobleSEO S.L.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.