Tecnologia, dades i presa de decisions

Xerrada amb els guanyadors dels Premis Cactus
27 abril 2018
SEO-party final de temporada
2 julio 2018
Show all

“No utilitzaràs el nom del Big Data en va”  😉

Dia: dijous 17 de maig
Hora: 9:30h – 12:00h
Lloc:
El Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (C/ Pic de Peguera, 15, 17003 Girona)
* Edifici Giroempren – Ala B – Auditori 3

El Big Data està a l’ordre del dia. O almenys s’en parla molt. Però realment sabem què és el Big Data? Realment l’estem utilitzant? Realment l’estem utilitzant bé? Realment sabem el que les dades poden fer per la nostra empresa?

Digitals Girona i GLAM Software, juntament amb els col·laboradors AICI Consultants i Analitza, hem programat, per al dijous 17 de maig, a les 9.30 h, la conferència titulada «Tecnologia, dades i presa de decisions: Com utilitzar la tecnologia per millorar la presa de decisions empresarials».

Aprofitant l’entorn de col·laboració que ofereix el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, proposem reflexionar, amb professionals del sector i empreses del nostre entorn, sobre el tema següent:

Com utilitzar la tecnologia per millorar la presa de decisions empresarials.

La conferència serà a càrrec dels ponents Jordi Dilmé, CEO de GLAM Software; Albert Masoliver, CTO Software de GLAM Software; Jordi Pelegrín, CEO & Technology Consultant d’AICI Consultants; i Robert Salló, CEO d’Analitza.

Tres empreses ubicades al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, amb una llarga i sòlida trajectòria en el sector del software, la consultoria, els processos de Business Intelligence, la intel·ligència artificial i, en definitiva, tot allò que ara anomenem la indústria 4.0.

 

 

T’ho perdràs!?
Ens veiem el dijous dia 17 al Parc Tecnològic!

 

Xevi Sañé
Xevi Sañé
Consultor SEO a DobleSEO S.L.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.