Viu Temporada Alta amb Digitals Girona!
22 noviembre 2018
1ª Meetup de SEO a Girona – Hello World!
9 mayo 2019
Show all

Dia: dijous 3 de gener
Hora: 20:00 h
Lloc: One Sushi Restaurant (Carrer Figuerola, 25-29, Girona)

El proper dijous 03 de gener a les 20:00h volem donar la benvinguda al 2019 amb el ja tradicional sopar de Nadal de Digitals Girona.
En aquesta ocasió ens trobarem al One Sushi Restaurant (Carrer Figuerola, 25-29, Girona) on soparem conjuntament amb el Club de Marqueting de Girona per tal de renovar l’acord de col.laboració que tenim les dues associacions.

Tindrem un menú de grups tancat a un preu de 26€ pels socis i 28€ pels NO socis. Si algú te alguna intolerància o alguna tendència alimentària a tenir en compte només ens ho ha de dir.

De 20:00h a 21:00h tindrem una taula rodona amb 2 instagramers d’èxit des de Girona, i després de sopar ens podrem quedar de copes i fer-la petar al mateix local.

Per apuntar-vos només s’ha de fer una transferència de 26€ si ets sòci de Digitals Girona o del Club de Màrqueting (+ 28€ si vens amb algú que no ho sigui) al num. de compte ES28 2100 0002 5802 0182 7262 i enviar-nos el comprovant a info@digitalsgirona.org

😉🥂

Taula rodona, Instagram des de Girona

Tindrem a la Youtuber de cuina (i vicepresidenta del Club de Màrqueting) @Evacuinera conversant amb instagramers d’èxit i amb projecció internacional que han creat el seu projecte des de Girona.
Fins ara tenim la confirmació de:

Khaoula Boumaaza (@AbsolutelyKhaoula) és una creadora de continguts d’orígen marroquí que viu a Girona i que compta amb un públic internacional amb més de 50.000 seguidors. És coneguda per generar contingut d’alta qualitat i compartir-lo a les seves xarxes, mostrant el seu estil de vida a la comunitat que ha construït a Instagram al llarg dels anys.

Food Lovers Girona Official (@foodloversgironaofficial) és l’Instagram que porta Sònia Carmona, graduada en periodisme i especialitzada en relacions públiques. La seva aposta per Instagram ha estat per promocionar la oferta gastronòmca de les comarques gironines. Amb experiència en el mòn de la comunicació després d’anys treballant a l’agència Mahala, va decidir obrir aquest perfil el maig de 2018 i actualment és un dels perfils d’Instagram amb public de Girona amb més creixement.

Per apuntar-vos només s’ha de fer una transferència de 26€ si ets soci de Digitals Girona o del Club de Màrqueting (+ 28€ si véns amb algú que no ho sigui) al num. de compte ES28 2100 0002 5802 0182 7262 i enviar-nos el comprovant a info@digitalsgirona.org

😉🥂

 

Xevi Sañé
Xevi Sañé
Consultor SEO a DobleSEO S.L.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.