Xerrada sistemes Cloud – 6 de Novembre

Col·laboració amb AEDES
28 octubre 2014
Col·laboració amb CoEspai
30 octubre 2014
Show all

Us convidem a la xerrada de sistemes Cloud que tindrà lloc al CoEspai de Girona el 6 de Novembre a les 19:00, el gironí Pere Hospital, fundador i CTO de Cloudways,  ens visita i presenta la seva experiència en la industria de sistemes de hosting. En aquest cas en Pere ens explicarà la seva experiència, molt interessant i internacional, amb la intenció que els assistents comentin els seus dubtes durant la seva presentació per fer-ho més dinàmic.
També us animem a venir per conèixer l’experiència d’en Pere a nivell internacional amb l’empresa actual i amb altres empreses que ha gestionat a l’estranger.

En Pere es defineix:

nw-logo“Fundador i CTO de Cloudways (cloud hosting platform). Tinc un parell de certificacions de seguretat (CISSP, OSCP) infrautilitzades. Systeam lead a Frit Ravich durant molt de temps, vaig decidir veure món i vaig treballar com a administrador de seguretat per webs de jocs online a Noruega i Malta. Seguidament i aprofitant coneixements adquirits en el món de les VPNs i xarxes distribuïdes, vaig muntar tuvpn.com, un servei d’anonimització i seguretat online (exit 2012). Cloudways és el projecte en el que he estat immers els dos darrers anys, fent de tot i de CTO en les estones lliures. Actualment la plataforma gestiona una xarxa d’uns 1000 servidors i unes 2500 aplicacions.”

Hem pensat una xerrada oberta al debat a partir de la següent estructura de temes:

Part 1

¿Què entenc jo per cloud?
Tipus: IaaS, PaaS, SaaS
Exemples: Amazon, Digital Ocean
¿Qui pot treure partit del cloud?

Part 2

Containers: ¿Què son?
Docker trending topic
Més enllà de Docker: CoreOS
I encara més enllà: Flynn i Deis
¿Prod ready?

Screen Shot 2014-10-30 at 10.07.53

Alguns links de referència

www.cloudways.com
www.perehospital.cat
https://clarity.fm/phospital

Us hi esperem a tots!

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.