Col·laboradors

Vols donar visibilitat a la teva empresa?

Si tens una empresa del sector web, digital, IT o màrqueting, el teu públic són professionals o empreses interessades pel món digital i vols donar visibilitat als teus productes o serveis a Girona per incrementar les teves vendes, a Digitals Girona t’oferim la possibilitat de ser COL·LABORADOR de l’associació.

En què consisteix?

Contacta amb nosaltres i definim junts com serà la nostra col·laboració, sempre amb una visió de win-win per a l’associació, els nostres socis i la teva empresa. Un cop definit, signem l’acord i ens posem en marxa!

Què t’aportem?

L’Associació Digitals Girona, amb més de 5 anys consolidant-se com a associació de professionals del digital a Girona, dinamitzadors del sector i impulsors dels Premis Cactus juntament amb el Club de Màrqueting Girona, posa a disposició de la teva empresa diferents opcions de promoció, entre les quals:

  • Difusió als comptes de Twitter, Instagram i Facebook de Digitals Girona,
  • Difusió als comptes de Twitter, Instagram i Facebook de Premis Cactus,
  • El teu bàner a la Home dels llocs webs digitalsgirona.org i premiscactus.com
  • El teu bàner a les newsletters de Digitals Girona a la seva base de dades (subscriptors),
  • Possibilitat d’organitzar un esdeveniment Digitals Girona amb els socis a les teves instal·lacions perquè et coneguin.

I ara què?

Doncs ara només et queda contactar amb  nosaltres a info@digitalsgirona.org per concertar una reunió o demanar més informació!