Betabeers Girona amb Nació Digital

Wikiloc protagonitza el primer Betabeers Girona del 2017
5 febrero 2017
Betabeers amb EasyPromos
10 abril 2017
Show all

10è Betabeers Girona amb Nació Digital

Dia: dijous 23 de febrer
Hora: 19h
Lloc: CoEspai (C/ Anselm Clavé 32 3er)

Betabeers Girona amb Nació Digital

El proper dijous 23 de febrer a les 19 hores, esteu tots convidats al nostre 10è Betabeers Girona amb Miquel Serrabassa (@vicboy), director de Tecnologia a NacióDigital i José Manuel Gutiérrez (@jmgutcab), director de Nous Formats i Operatius de NacióDigital.

Durant la seva ponència, explicaran el funcionament de NacióDigital, el diari digital líder en català, des del punt de vista més tècnic. Per altra banda, també ens explicaran el projecte de visualització i anàlisi de dades presentat per NacióDigital. Un projecte seleccionat per Google a la segona ronda de les subvencions de la Digital News Initiative. Els encarregats de la preparació i desenvolupament del projecte ens explicaran el procés de presentació del projecte, així com les principals claus de l’èxit de NacióDigital com a mitjà en línia líder en català.

Miquel Serrabassa a Digitals Girona

Miquel Serrabassa Lafont és cofundador de Sobrevia.net i director de Tecnologia a NacióDigital, a càrrec de la infraestructura tècnica, l’administració de sistemes i el desenvolupament, a més de publicar-hi articles sobre tecnologia.

 

 

 

José Manuel Gutiérrez Caballero a Digitals Girona

José Manuel Gutiérrez Caballero és cofundador de Sobrevia.net i director de Nous Formats i Operatius de NacióDigital, centrat en disseny, experiència d’usuari i col·labora amb el departament de fotografia.

 

 

La cervesa serà gentilesa de Popaire i Vins Vidart

Cerveses Popaire són una empresa que va néixer de l’afició a fer cervesa a casa. Es dediquen a elaborar cervesa artesana de qualitat, sense filtrar ni pasteuritzar, sense additius ni productes químics, amb aigua de mar com a factor distintiu. Fan diferents tipus de cervesa, anuals i de temporada, pensades per a cada moment i per a cada paladar. El seu obrador es troba al centre de Blanes i les portes estan sempre obertes a tothom.

 

 

Confirma la teva assistència!

T’hi esperem!

Xevi Sañé
Xevi Sañé
Consultor SEO a DobleSEO S.L.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.