Betabeers sobre Ciberseguretat a SWHosting

Posposat! – Workshop: Traduïm PHP the right way al català.
30 maig 2017
Festa 5è aniversari
29 juny 2017
Show all

13è Betabeers sobre Ciberseguretat a SW Hosting

Dia: dijous 22 de juny
Hora: 19h
Lloc: SW hosting (Carrer de Ponent, 13-15, 17458 Fornells de la Selva)

Places limitades!
És indispensable reservar la teva entrada i portar-la el dia de l’esdeveniment.

Degut a situacions de crisis com la viscuda durant els últims dies amb l’atac massiu del ransomware “WannaCry” aprofitant vulnerabilitats conegudes, la seguretat informàtica ha esdevingut un tema d’interès global que cal tractar.
Durant la xerrada presentarem els riscos més coneguts relacionats amb la seguretat informàtica a nivell d’usuari i d’empresa. Es recrearan diversos tipus d’atacs relativament simples, com ara atacs de ransomware o atacs a aplicacions web, explicant el seu funcionament i contra mesures bàsiques. Es parlarà sobre l’estat de l’art a escala global exposant campanyes massives d’atac i les seves conseqüències.

Pau Muñoz al 13 BetabeersLa xerrada anirà de la mà de Pau Muñoz, un tècnic especialista en seguretat informàtica amb experiència en el sector consolidada a base d’anys de pràctica i estudi. Actualment dirigeix l’àrea de seguretat informàtica de SWHosting i presideix l’associació catalana per la promoció tecnològica on també exerceix com a coordinador del congrés internacional sobre seguretat informàtica “overdrive hacking conference”. Compta amb diverses certificacions de renom dins l’àmbit de la seguretat com la OSCE (Offensive-security certified expert) obtinguda a través d’offensive-security a Israel.

En aquesta ocasió traslladem el 13è Betabeers Girona a les fantàstiques instal·lacions de SW Hosting. Empresa especialitzada en Cloud Computing per a empreses. Dissenyen, administren i protegeixen arquitectures de servidors Cloud per entorns crítics i d’alta disponibilitat. Fundats el 1996, a SW Hosting disposen d’àmplia experiència en l’assessorament, disseny i execució de projectes fets a mida.

13 Betabeers a SWHosting

i tranquils…
La cervesa la posa La Calèndula!

 

Ens veiem el dijous dia 22 a SW Hosting!

Xevi
Xevi
Desenvolupament Web & SEO a Codibit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada